NEW IN | Essence bloggers’ beauty secrets palettes

Essence heeft samen met vier internationale bloggers samengewerkt om de “bloggers’ beauty secrets” limited edition uit te brengen. Deze bestaat uit telkens vier paletten en de daarbij horende nagellakjes. Ik sta te popelen om de mooie paletten aan jullie te laten zien, lees snel verder!

18-1

Essence heeft samengewerkt met heel wat bloggers uit verschillende landen om deze paletten op de markt te kunnen brengen. Laten we eerst eens kennis maken met de bloggers!
Allereerst is er het Touch up to go! palette. Dit heeft Essence in samenwerking met Diana zur Löwen, Dfashion (Duitsland) gemaakt. Het The glow must go on palette werd samengesteld door de Nederlandse Serena Verbon, Beautylab. Dan is er ook nog het Vintage rose palette dat met veel liefde is samengesteld door Palmira, Beautypalmira (Duitsland). En als laatste hebben we nog het Shape & shadows palette. Essence heeft hiervoor de handen in elkaar geslagen met Mary Oliver, Strikepose uit het Verenigd Koninkrijk.
Elke beautyblogger heeft ook een beautygeheim gedeeld op de achterkant van het palette. Dit geheim hou ik natuurlijk ook voor mijzelf 🙂
Het Essence Shape & eyeshadows eye contouring palette (Mary) bevat vijf oogschaduws, waarvan er drie perfect zijn om als wenkbrouwpoeder te gebruiken. De andere twee zijn een mooie bruine shimmer met koperen ondertoon en een perfecte koele highlighter (ondertoon: parelmoer) voor onder de wenkbrauw. Ook zit er nog een wax in om die wenkbrauwen op hun plaats te houden! Bij dit palette zit een mooie spiegel en een dubbelzijdige applicator (aan de ene kant een spoelie, aan de andere een schuin afgesneden kwastje).

bovenste rij (links naar rechts): Hazel Grooe, Marilyn Metallic, highlighter Billie Vanille
onderste rij (links naar rechts):Audry highbrow, Brigitte brown, Prime & fix wax

Het vrolijke Touch up and go! palette (Diana) heeft twee mooie blushes (die ook als oogschaduw te gebruiken zijn). Naast de blushes zijn er ook nog drie kleuren oogschaduw en een speciale soort balsem. Deze balsem kan je met alle kleuren mengen om zo een lipgloss te maken (ik ben benieuwd!). Ook dit palette komt met een spiegeltje en een dubbelzijdige applicator (een schuin afgesneden kwast en een blendingkwast).
Blush links: peach blush 
Blush rechts: party blush
oogschaduw (links naar rechts): On the mauve, Coffee to go, Shine on, One for all balm
Het The glow must go on palette (Serena) is meer een bronzing & highlighting palette. Hier zitten twee warme kleuren oogschaduw in, samen met een koele highlighter (gouden ondertoon). In het midden zijn drie verschillende bronzingpoeders. Deze kunnen allemaal samen gebruikt worden, of naar gelang je huidskleur ook als highlighter dienen (de warme roze kleur zou volgens mij heel mooi staan als highlighter op een gebruinde huid). Ook bij dit palette heeft een heel leuk spiegeltje en je krijgt er ook een klein kwastje bij.
Donker bruine kleur: Sandalwood
Warme bruine kleur (oranje ondertoon): Cinamon
Highlight: Honey glow
Bronzer: Glowing bronzer
Het vierde en laatste palette is Vintage rose (Palmira). Dit oogschaduwpalette heeft zes verschillende kleuren. Het zijn drie matte kleuren, 2 kleuren met glitter en één highlighter (links onderaan). Deze is bedoeld voor onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek (roze ondertoon). Links bovenaan zit een eyeliner verwerkt. Zoals alle voorgaande heeft deze ook een spiegel en applicator met aan de ene kant een schuin afgesneden kwastje en aan de andere kant een blendingkwast.
Roze tinten (boven naar onder): Shimmer on you, Velvet rose, Charming mauve
Bruine tinten (boven naar onder): Hazel eyes, Earth & love
Eyeliner: Secret key eyeliner
Highlight: Hello Glow!
 
 
Zoals ik eerder al zei komt elk palette met een bijhorende nagellak, maar die heb ik jammer genoeg niet in mijn collectie. Deze palettes zijn te koop in Kruidvat voor 4,99 euro per stuk. Zoals eerder gezegd is dit limited edition dus als je deze graag zou hebben, moet je snel zijn!
Ik kan niet wachten om hiermee te beginnen spelen! Als jullie hier graag een review, look,… mee zouden zien vergeet dit dan zeker niet in de reacties achter te laten!
Groetjes,
Jana x

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *