MAC stash flash

Hey iedereen! Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik allemaal al heb gekocht bij MAC. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder!
21-1

21-2
Ik heb vijf MAC lipsticks in mijn bezit en stuk voor stuk ben ik er verzot op!
De lipstick helemaal links is Mehr. Deze matte lipstick wordt door MAC zelf beschreven als een lipstick met blauwe ondertoon. Zelf vind ik het een neutrale kleur met een lichte koele ondertoon.
De tweede lipstick van links te beginnen is Velvet Teddy. Met zijn matte finish en bruine (warme) ondertoon is deze één van mijn meest gebruikte lipsticks. Als je het mij vraagt de perfecte nude lipstick met bruine ondertoon.
In het midden ligt Faux. Samen met Velvet Teddy was Faux mijn eerste aankoop van MAC. Als je het mij vraagt staat deze kleur mooi bij elk huidtype. Ook deze lipstick heeft een matte finish.
Mijn meest opvallende kleur is Diva. Deze donkerrode kleur is heel gepigmenteerd en trekt niet in de lijntjes. In de lente/zomer draag ik deze matte lipstick niet vaak maar tijdens de herfst/winter is dit één van mijn favorieten!
En als laatste (rechts op de foto) hebben we Patisserie. Dit is mijn enige lipstick met een lustre finish (hij heeft dus een glossy effect). Deze oud roze lipstick draag ik met liefde elke dag. Mijn perfecte “my lips but better” lipstick.
Elke lipstick kost 19.50 euro.
21-3
Hier zie je nog enkele swatches van de lipsticks die hierboven vermeld staan.
(van links naar rechts: Mehr, Velvet Teddy, Faux, Diva, Patisserie)
21-4
Naast lipsticks staat MAC ook bekend voor hun oogschaduw.
Woodwinked (veluxe pearl finish, mooie glans met kleine glitter) is de kleur links bovenaan op de foto. Deze goud/bruine kleur is perfect voor warme huidtypes.
Naast Woodwinked ligt All That Glitters (veluxe pearl finish, mooie glans met kleine glitter). Deze oogschaduw is met vrijwel elke kleur te combineren! Op foto lijkt hij enorm roze, maar er zit zeker ook een goude schijn doorheen.
Links onderaan op de foto zie je Amber Lights (frost finish, bevat een kleine glitter). Een warm gouden/koperen kleur.
Als laatste heb ik Mythology (lustre finish, bevat grove glitter). Ook deze heeft een koperen ondertoon maar duidelijk meer aan de roze kant. Deze kleur is geschikt voor mensen met groene of blauwe ogen, want het contrast met het rozige zorgt ervoor dat je oogkleur beter uitkomt.
Elke losse oogschaduw kost 18.00 euro.
21-5
Links op de foto zie je de Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle. Deze chamagnekleurige highlighter bevat glitters maar niet te opvallend en is te koop voor 31.00 euro. Ik gebruik deze vooral op avondjes uit.
Daarnaast zie je de matte blush Melba. Mij werd in de winkel verteld dat deze kleur bij elk huidtype past en ik ben het hier helemaal mee eens. Hij is zeer subtiel en zorgt voor een beetje warmte in je gezicht. Deze blush is te koop voor 22.50 euro.
Als laatste zie je de MAC Strobe Cream. Deze kan je als basis van je make-up aanbrengen, onder je foundation mengen, plaatselijk aanbrengen als (basis van je) highlighter. Het is een zeer multifuncioneel product dat volledig past binnen de trend van strobing en verkrijgbaar is voor 33.00 euro.
Dit zijn al mijn producten van MAC. Van welk merk zouden jullie volgende keer graag een Stash Flash zien?
Groetjes,
Jana x
Volg:
Share:

10 Reacties

 1. 9 augustus 2016 / 18:56

  Je hebt wel echt precies de super mooie items van MAC! Mehr wil ik nog steeds graag hebben 😀

  • janadewilde
   Auteur
   10 augustus 2016 / 10:43

   Ja ik ben zelf ook enorm tevreden over alles! Natuurlijk denk ik wel altijd goed na voor ik iets koop, het prijskaartje van Mac laat geen impulsieve koopjes toe haha 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   12 augustus 2016 / 16:57

   Dankjewel!

 2. 12 augustus 2016 / 14:08

  Leuke stash! Faux, Mehr en Soft en Gentle zijn ook enkele van mijn favorieten. Diva draag ik eigenlijk nooit, want het is een hel om deftig aan te brengen :/

  • janadewilde
   Auteur
   12 augustus 2016 / 16:54

   Ja het was inderdaad wat oefenen voor Diva er een beetje mooi opging. Maar aangezien ik Diva alleen in de winter draag zijn dat zorgen voor dan hihi

 3. 15 augustus 2016 / 18:56

  Ik heb allemaal dezelfde lipsticks behalve patisserie! ‘t is eigenlijk al een tijdje geleden dat ik nog iets kocht bij Mac. Je hebt me op ideeën gebracht met deze post. Leuk ideetje voor een video! Mac Soft and Gentle is echt mijn go to highlighter!

  • janadewilde
   Auteur
   15 augustus 2016 / 19:13

   Oh hoe leuk 🙂 Hou van je video’s girl <3

  • janadewilde
   Auteur
   2 september 2016 / 19:49

   Dankje! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *