Sleek Stash Flash

IMG_3312

Vandaag laat ik jullie zien welke producten van Sleek ik allemaal in mijn make-up collectie heb, zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder!

 

IMG_3322

Mijn allereerste aankoop van Sleek was dit Face Form Contouring & Blush Palette in de kleur Light 373. Dit palette bevat een bronzer, een highlighter en een blush (Rose Gold). Dit contour palette is hier te koop voor 13,49 euro.

 

IMG_3330

Omdat ik net op reis geweest ben en toch wel wat gebruind ben zie je de bronzer niet zo goed. Heel jammer vind ik dat want het is één van mijn favoriete bronzers die ik in mijn bezit heb. De bronzer in dit palette heeft een matte finish wat ervoor zorgt dat deze heel natuurlijk oogt. Hij is niet te oranje maar laat zeker ook geen “modderige” strepen achter.

De highlighter is subtiel maar daarom niet minder mooi. Al grijp ik dit palette nooit speciaal voor de highlighter.

Rose Gold is één van de bekendste blushes van Sleek en zit ook in dit palette. Het is een goede dupe voor Orgasm van Nars en met zo’n prijsverschil echt wel het proberen waard! De roze kleur met subtiele goude glitter is perfect voor zomerse dagen!

 

IMG_3313

Omdat ik zo tevreden was over het vorige palette heb ik direct erna ook dit highlighting palette in Solstice aangeschaft. In het begin was ik er van overtuigd dat dit een miskoop was. Maar toen heel de youtubewereld gek werd over dit palette, heb ik het toch nog eens boven gehaald. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar de liefde is toch stilletjes aan gekomen. De highlighters zijn wel heel opvallend, geschikt voor een avondje uit maar ik zou ze nooit grijpen voor overdag.

Links bovenaan zit de enige cream highlighter, Ecliptic. Deze heeft een bronzkleurige ondertoon. Naast Ecliptic vind je Hemisphere, een paarse highlight! Al toont hij niet zo fel paars op je huid. Links onderaan het palette vind je de lichtgele Subsolar en daarnaast kan je de oranje kleurige Equinox vinden.

Dit palette is hier te koop voor 12,49 euro.

 

IMG_3327

Op de foto komen de verschillende ondertonen niet goed uit, dit komt denk ik door mijn gebruinde huid.

Van links naar rechts: Ecliptic, Hemisphere, Subsolar, Equinax.

 

IMG_3325

Mijn laatste aankoopjes waren deze twee Matte Me Ultra smooth matte lip creams. Ik heb de kleuren Birthday Suit en Petal. Beide zijn ze 7,00 euro en hier te verkrijgen.

 

IMG_3334

Helemaal links zie je Birthday Suit, één van mijn favoriete lipkleuren uit heel mijn collectie. De oud roze kleur past perfect bij bijna elke look en is subtiel genoeg om elke dag te kunnen dragen.

Naast Birthday Suit zie je Petal, een licht roze kleurtje. Wanneer ik deze draag voel ik me een beetje als Barbie, maar dat vind ik niet altijd zo erg! Deze is wel wat moeilijker om egaal op je lippen te krijgen maar met wat extra moeite lukt dit wel.

De kleuren drogen aangenaam op maar zijn een hel om van je lippen te krijgen. Lippen scrubben en lipbalsem zijn dus een must in combinatie met deze bad boys!

 

Dit zijn al mijn producten van Sleek, heb jij ook één van deze pareltjes?

Groetjes, Jana x

 

Om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen kan je me altijd volgen op mijn Facebookpagina, Instagram, Twitter of Bloglovin’

 

Volg:
Share:

30 Reacties

  • janadewilde
   Auteur
   15 augustus 2016 / 14:29

   De moeite waard! Er zijn niet veel goede highlighters voor zo’n laag prijsje! 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   15 augustus 2016 / 19:11

   Dankjewel!

 1. 15 augustus 2016 / 19:05

  De Matte Me lipsticks zijn echt top! Ik heb Birthday Suit ook, echt een mooie kleur inderdaad. Ook heb ik sinds kort decklejren Shabby Chic en Velvet Slipper gekocht. Vooral Shabby Chic is is écht heel mooi!

  • janadewilde
   Auteur
   15 augustus 2016 / 19:14

   Ze zijn inderdaad super 🙂 Dan moet ik Shabby Chic ook zeker eens een kans geven!

 2. 15 augustus 2016 / 19:55

  Oeehhh wat mooi zeg! Ik hou echt zo erg van Sleek

  • janadewilde
   Auteur
   15 augustus 2016 / 20:02

   Ik ook, zo’n goede producten voor zo’n goede prijs! Ik wil zeker ook de contourpalettes nog eens proberen, gehoord dat die ook echt de moeite waard zijn!

 3. 16 augustus 2016 / 11:41

  Zo leuke mooie foto’s! Sleek Solstice is ook een van m’n favorieten, zo mooi 😀 de swatches van dat contour setje vind ik echt prachtig!

  • janadewilde
   Auteur
   16 augustus 2016 / 16:45

   Ooh dankjewel! Wat lief van je 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   16 augustus 2016 / 15:20

   dankjewel!

 4. 16 augustus 2016 / 14:14

  Wat een mooie producten zeg! Ik ben zelf ook heel erg fan van Sleek!

  • janadewilde
   Auteur
   16 augustus 2016 / 15:21

   dankjewel!

 5. 16 augustus 2016 / 15:13

  Ik heb de Face Form Contouring & Blush Palette in de kleur Light ook en vind hem ook onwijs fijn. Echt zo’n basic item dat altijd goed is 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   16 augustus 2016 / 15:23

   Inderdaad, wanneer ik niet weet wat gebruiken grijp ik steeds terug naar dat palette 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   16 augustus 2016 / 16:43

   Dankjewel!

 6. 16 augustus 2016 / 16:04

  Mooie producten! Zo’n cream highlighter palette zou ik ook nog wel willen hebben. Al twijfel ik een beetje tussen Solstice en Precious Metals. Ze zien er beide heel mooi uit!

  • janadewilde
   Auteur
   16 augustus 2016 / 16:44

   Dankje! Ik denk dat Precious Metals wat meer “draagbare” kleuren heeft en Solstice wat meer voor speciale gelegenheden is 🙂

 7. 17 augustus 2016 / 08:24

  Birthday Suit heb ik ook en vind ik echt geweldig! Voor de rest heb ik ook enkele oogschaduwpaletten van Sleek.

  • janadewilde
   Auteur
   17 augustus 2016 / 11:25

   Birthday Suit is echt één van mijn favoriete producten de laatste tijd 🙂 De oogschaduwpalettes zijn ook goed heb ik gehoord!

 8. 17 augustus 2016 / 21:34

  Stuk voor stuk mooie items die je hebt! Ik vind de oogschaduw paletten van Sleek ook erg goed.

  • janadewilde
   Auteur
   18 augustus 2016 / 10:32

   Danku! Heb ik ook al gehoord! 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   18 augustus 2016 / 10:33

   Mijn favoriet uit alle lip producten de laatste tijd, wil al wat zeggen 🙂

 9. 21 augustus 2016 / 14:09

  De Blush die in het Sleek Face Form Contouring & Blush Palette zit ziet er mooi uit!

  • janadewilde
   Auteur
   23 augustus 2016 / 14:20

   Het is een dupe voor Nars Orgasm, roze met gouden glans, heel leuk kleurtje!

 10. 22 augustus 2016 / 19:48

  Het highlighter palette heb ik ook. Hij blijft prachtig om te zien. Het Face Form Contouring & Blush Palette en de Matt me lipsticks staan nog op mijn wishlist. Super leuk artikel om te lezen.

  • janadewilde
   Auteur
   23 augustus 2016 / 14:17

   Dankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *