Let’s get naked!

IMG_3226

Hey girls! Naar aanloop van het nieuwe Urban Decay Naked Ultimate Basics palette (excited !) dat 18 september uitkomt, zet ik alle vorige Naked palettes nog eens op een rijtje. Ik laat jullie zien welke troeven elk palette bezit! Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder!

 

IMG_3229

Het originele Naked palette (Naked 1) heeft een kartonnen verpakking met fluwelen afwerking. De gouden letters zetten al direct de toon voor de kleuren die binnenin te vinden zijn. De fluwelen verpakking zorgt ervoor dat het palette snel vuil wordt dus zorgvuldig omgaan met het Naked 1 palette is een must!

 

IMG_3232

Naked 1 bevat een kleine spiegel, een dubbelzijdige kwast (1 platte oogschaduwkwast en 1 blendingkwast) en 12 prachtige oogschaduwkleuren. Ook komt er bij aankoop een gratis staaltje van de Urban Decay Primer Potion bij.

De kleuren van links naar rechts: Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, creep, Gunmetal.

Alle kleuren in dit palette zijn perfect voor een nude look met warme ondertoon. Voor mensen die een koele look prefereren is dit dus geen geschikt palette. Door de donkere kleuren aan het einde kan je niet alleen alledaagse looks creëren, maar ook make-up looks voor ‘s avonds zijn makkelijk te maken.

Dit palette is hier verkrijgbaar voor 51,90 euro.

 

IMG_3278

Hier zie je nog eens alle kleuren uit het palette in de zelfde volgorde.

De kleuren van links naar rechts: Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, creep, Gunmetal.

 

IMG_3236

Het Naked 2 palette heeft in tegenoverstelling van het Naked 1 palette een metalen verpakking. Dit zorgt ervoor dat je oogschaduws beter verpakt zijn. Het palette wordt ook minder snel vuil dan dat van het Naked 1 palette wat natuurlijk ook een voordeel is.

 

IMG_3237

Binnenin komt het Naked 2 ook met een dubbelzijdige kwast (1 platte oogschaduwkast en 1 blendingkwast) en een spiegel die veel groter is! Dat vind ik een enorm pluspunt. Ook bij aankoop van dit palette krijg je een staaltje van de Urban Decay Primer Potion.

Wat ik eerst dacht toen dit palette uitkwam was “Waarom een tweede palette kopen met nude kleuren als je er al ééntje hebt?” Wel, sommige mensen kiezen liever voor warme kleuren, die mensen hebben genoeg aan het Naked 1 palette. Maar de mensen die liever voor oogschaduw gaan met een koele ondertoon, hebben meer aan het Naked 2 palette.

De kleuren van links naar rechts: Foxy, Half Baked, Bootycall, Chopper, Tease, Snakebite, Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted, Blackout.

Zoals jullie merken is Half Baked de enige kleur die zowel in het Naked 1 Als het Naked 2 palette zit.

Dit palette is zoals ik hierboven al zei perfect voor mensen die een koele ondertoon kunnen appreciëren. En ook met dit palette kan je zowel alledaagse looks als avondlooks mee maken.

Dit palette is hier verkrijgbaar voor 51,90 euro.

 

IMG_3285

Hier zie je nog eens alle kleuren uit het Naked 2 palette in dezelfde volgorde.

De kleuren van links naar rechts: Foxy, Half Baked, Bootycall, Chopper, Tease, Snakebite, Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted, Blackout.

 

IMG_3240

Het Naked 3 palette heeft ook een metalen verpakking in een roze kleur. De roze verpakking en de gouden letters geeft al veel weg over de kleuren die in het palette te vinden zijn. Anders dan het Naked 1 en Naked 2 palette heeft de verpakking van het Naked 3 palette golfjes en is dus niet perfect plat, maar dit vormt geen probleem bij het opbergen van het palette.

 

IMG_3245

Net als de andere palettes komt ook deze met een dubbelzijdige kwast (1 platte oogschaduwkwast en 1 blendingkwast) en een spiegel. Net als bij de vorige krijg je ook hier een staaltje van de Urban Decay Primer Potion bij.

Wanneer we de binnenkant van het Naked 3 palette zien merken we dat vooral de roze tonen overheersen. Al kan je ook perfect een goudkleurige look maken met dit palette. Naked 3 is mijn persoonlijke favoriet omdat ik hou van de roze tonen, maar voor personen die niet houden van roze oogschaduw is dit dus een echte NO-GO.

De kleuren van links naar rechts: Strange, Dust, Burnout, Limit, Buzz, Trick, Nooner, Liar, Factory, Mugshot, Darkside, Blackheart.

Net als vorige palettes is ook dit palette geschikt voor subtiele en opvallende looks. Al kun je met vorige palettes wel meer kanten uit en zit je met het Naked 3 toch een beetje vast bij de roostinten.

Dit palette is hier te koop voor 51,90 euro.

 

IMG_3286

Hier zie je alle kleuren van het Naked 3 palette nog eens geswatched in dezelfde volgorde als ik het palette.

De kleuren van links naar rechts: Strange, Dust, Burnout, Limit, Buzz, Trick, Nooner, Liar, Factory, Mugshot, Darkside, Blackheart.

 

IMG_3250

Als laatste grote palette hebben we het Naked Smoky. Zoals de naam zelf al zegt is dit palette perfect om een Smoky eye mee te maken. De verpakking van dit palette is naar mijn mening de mooiste van ze allemaal. Net zoals de voorgaande palettes is ook deze makkelijk op te bergen. In tegenstelling tot de andere palettes heeft deze een magnetische sluiting waardoor het toch nog iets luxueuzer aanvoelt.

 

IMG_3251

Wanneer we het palette openen zien we dat ook deze met een dubbelzijdige kwast (1 platte oogschaduwkwast en 1 blendingkwast) een grote spiegel komt. Naast het palette krijg je bij aankoop ook een staaltje van de Urban Decay Primer Potion. Dit palette bevat heel wat verschillende kleuren, de eerste kleuren bevatten shimmer en de laatste hebben dan weer een matte finish. Voor ieder wat wils dus, maar zeker met doen een zwoele look te maken.

De kleuren van links naar rechts: High, Dirty Sweet, Radar, Amor, Slanted, Dagger, Black Market, Smolder, Password, Whiskey, Combust, Thirteen.

Als je wil zou je met dit palette een subtiele look kunnen maken (zie bruine kleuren) maar daar is het palette zeker niet voor bedoeld. Met het Naked Smoky palette kan je oneindig experimenteren met donkere ooglooks. Je moet trouwens niet bang zijn dat de kleuren moeilijk te blenden zijn, … Zoals we gewoon zijn van de Urban Decay oogschaduw zijn ook alle kleuren in dit palette perfect te blenden.

Dit palette is hier te koop voor 51,90 euro.

 

IMG_3298

Hier zijn de kleuren van het Naked Smoky palette nog een geswatched, in dezelfde volgorde als die van het palette.

De kleuren van links naar rechts: High, Dirty Sweet, Radar, Amor, Slanted, Dagger, Black Market, Smolder, Password, Whiskey, Combust, Thirteen.

 

IMG_3255

Naast de vier grote palettes heeft Urban Decay ook 2 reisvriendelijke palettes op de markt gebracht. Naked Basics en Naked Basics 2 zijn zoals je zelf wel kan afleiden, basiskleuren gebaseerd op Naked 1 en Naked 2.

Beide palettes zijn gemaakt van hard, luxe aanvoelend plastiek met een grote spiegel en 6 mooie basiskleuren.

IMG_3260

Naked 1 Basics (onderaan de foto) bestaat uit 1 shimmer kleur, de rest heeft een matte finish. Zoals jullie zien is dit palette opgemaakt uit echte basiskleuren om een basis look mee te kunnen creëren. Naked 1 Basics bestaat uit oogschaduws met warme ondertoon

De kleuren van links naar rechts: Venus, Foxy, W.O.S., Naked 2, Faint, crave.

Naked 2 Basics (bovenaan de foto) is in tegenstelling tot Naked 1 Basics uit koelere kleuren. Alle zes met een matte finish. Ook deze heeft enkel basiskleuren.

De kleuren van links naar rechts: Skimp, Stark, Frisk, Cover, Primal, Undone.

Beide palettes gebruik ik enorm veel maar meestal in combinatie met andere oogschaduws, aangezien het toch echt wel basiskleuren zijn. Elk palette bevat mooie transitiekleuren en highlights. Ook vind je telkens een donkere kleur terug om je look toch wat smoky te kunnen maken. Dankzij het formaat en de stevigheid van de verpakking zijn deze palettes perfect om mee te reizen.

Deze palettes worden hier verkocht voor 29,50 euro per stuk.

 

IMG_3307

Hier zien jullie alle kleuren nog eens geswatched op mijn arm.

Naked 1 Basics (te beginnen van links):

De kleuren van links naar rechts: Venus, Foxy, W.O.S., Naked 2, Faint, crave.

Naked 2 Basics (te beginnen van het midden):

De kleuren van links naar rechts: Skimp, Stark, Frisk, Cover, Primal, Undone.

 

Welk palette is jouw favoriet? Zouden jullie graag een look zien met één van deze palettes? Kijken jullie ook uit naar het nieuwe Urban Decay Ultimate Basics palette?

Groetjes, Jana x

 

Om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen kan je me altijd volgen op mijn Facebookpagina, Instagram, Twitter of Bloglovin’

Volg:
Share:

24 Reacties

 1. 21 augustus 2016 / 14:04

  Leuke post! Ik ben van plan om binnenkort een Naked palette te gaan bestellen, dus deze posts komen goed van pas. Ik denk dat mijn voorkeur ook uitgaat naar Naked 3, dus ik zou het super vinden moest je daar een ooglook mee maken! 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   21 augustus 2016 / 14:13

   Mijn persoonlijke favoriete is ook Naked 3! Al vind ik Naked 1 ook geweldig!

 2. 21 augustus 2016 / 14:05

  Mijn favoriet zijn de Naked 2, Naked 3 en Naked 2 Basics!
  Wel jammer dat deze palette zo prijzig zijn. Gaan ze lang mee?
  Een look met een van deze palettes (maakt niet uit welke) is altijd leuk!

  • janadewilde
   Auteur
   21 augustus 2016 / 14:15

   Ze gaan heel lang mee. Ze kosten inderdaad wat meer (wat jammer is) maar je krijgt er ook wel echt kwaliteit naar. Verwacht binnenkort maar een post met enkele looks dan! 🙂

 3. 21 augustus 2016 / 15:59

  Wat leuk dat je er zoveel hebt! Ik heb tot nu toe enkel het derde en hoewel ik het prachtig vind gebruik ik het echt niet genoeg.. moet dringend verandering in komen 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   21 augustus 2016 / 16:05

   Het zijn echt mijn favoriete palettes! De kwaliteit van de oogschaduw van Urban Decay is geweldig en ik gebruik ze met veel liefde 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   21 augustus 2016 / 17:33

   Is een heel mooi palette inderdaad!

  • janadewilde
   Auteur
   21 augustus 2016 / 21:53

   Ja heb hem al een paar keer voorbij zien komen en ziet er echt wel fijn uit!

 4. 21 augustus 2016 / 18:45

  Tof dat je ze allemaal hebt! Zelf heb ik Naked 1, maar ik moet bekennen dat ik hem bijna nooit gebruik. Oeps. Wordt dus tijd om hem er weer wat vaker bij te pakken, want hij is wel erg mooi. Naked 3 vind ik ook mooi. Ik hou wel van die roze tinten. Ik vraag me overigens af of het Ultimate Basics palette nog wat toevoegt als je alle anderen paletten al hebt? De kwaliteit is wel altijd super!

  • janadewilde
   Auteur
   21 augustus 2016 / 21:55

   De Ultimate Basics heeft meer oranje kleuren die in nog geen enkel palette zit, maar of ik ook deze ga aanschaffen weet ik nog niet. Er zijn enkele palettes die ik liever heb op dit moment (waar ik liever voor spaar of die ik liever op mijn wishlist voor kerst zet haha)

 5. 21 augustus 2016 / 22:26

  Wauw wat een mega mooie palletjes. Ik vind de kleuren uit de Naked3 het mooiste maar jeetje zeg wat zijn ze mega duur! 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   21 augustus 2016 / 23:13

   Ja ze kosten wel wat meer, maar aangezien ze altijd wel even tijd geven voor het volgende palette uitkomt en de kwaliteit super goed is vind ik het wel waard!

 6. 22 augustus 2016 / 09:21

  Een look met één van de palettes lijkt me zeker leuk <3

  • janadewilde
   Auteur
   22 augustus 2016 / 11:55

   Daar zal ik werk van maken 🙂

 7. 22 augustus 2016 / 19:46

  Oké, ik ben echt even jaloers op je prachtige stash van Urban Decay. Zelf heb ik de echte palettes niet omdat ze mij te duur zijn. Ik heb zelf wel alle dupe palettes van W7. Ik vind het Naked 3 palette het mooiste door de roze kleuren, dat dupe palette pak ik er dan ook regelmatig bij. Ga je het nieuwe palette ook kopen zodra hij uit is?

  • janadewilde
   Auteur
   23 augustus 2016 / 14:16

   Ik denk niet dat ik het nieuwe palette ga kopen, er zijn maar zoveel nude kleuren dat één meisje kan hebben toch? haha! Maar wie weet kan ik weer niet aan de verleiding weerstaan. Mijn naked palettes zijn wel echt mijn favoriete oogschaduwpalettes en ze gaan ook al een hele tijd mee!

 8. 23 augustus 2016 / 06:31

  OMG ?
  Ik heb ze ook allemaal de NAKED palletten.

  Kan al niet wachten tot 18 September.

  Liefs Naomi

  • janadewilde
   Auteur
   23 augustus 2016 / 14:18

   Laat me zeker weten wat je van het nieuwe palette vindt als je het gaat kopen!

 9. 4 september 2016 / 11:26

  Ik wil de basics nog gaan kopen, Naked3 heb ik al! Vind het zulke prachtige paletten, echt goed qua kwaliteit en het geld zeker waard.

  • janadewilde
   Auteur
   5 september 2016 / 12:30

   Ben ik het helemaal mee eens! 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   5 september 2016 / 12:28

   Danku!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *