NYX | Soft Matte Lip Creams

Vandaag laat ik jullie enkele van de soft matte lipcreams van NYX zien. Ik heb heel wat mini’s in mijn bezit, perfect om nieuwe kleurtjes te ontdekken! Zijn jullie al nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

 

Ik laat jullie vandaag 12 liquid lipsticks van NYX zien. De formule van deze soft matte lip creams zorgt voor een matte effect terwijl deze toch comfortabel op de lippen zit. Ik heb zowel nude tinten als iets opvallendere tinten gekregen. Hoewel ik vrijwel altijd nudes draag ben ik heel enthousiast om de iets fellere kleuren uit te proberen!

Eerst even alle namen op een rijtje zetten.

Bovenste rij van links naar rechts: Stockholm, Cannes, Rome, Milan, Addis Ababa en Prague.

Onderste rij van links naar rechts: Monte Carlo, Copenhagen, Transylvania, Morocco, Manila en Seoul.

 

Van links naar rechts: Stockholm, Cannes, Rome, Milan, Addis Ababa en Prague.

Zoals je op deze swatches goed kan zien hebben Stockholm, Cannes en Rome meer een bruine ondertoon terwijl Milan Addis Ababa en Prague dan weer eerder felle roze kleuren zijn.

 

Van links naar rechts: Monte Carlo, Copenhagen, Transylvania, Morocco, Manila en Seoul.

Deze kleuren zijn iets gewaagder dan de vorige. Hier zie je een mengeling van donkere “vampy” tinten, enkele opvallende roze, paarse en oranje tinten.

 

De Soft Matte Lipcreams van NYX zitten zeer gemakkelijk op de lippen. De lichtere nude tinten dekken voldoende, de donkerdere kleuren brengen naar mijn mening wat streperig aan. De liquid lipsticks vervagen op een mooie manier. Ik ben een zeer grote fan!

 

Groetjes,

Jana x

 

Om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen kan je me altijd volgen op mijn Facebookpagina, Instagram, Twitter of Bloglovin’

Volg:

16 Reacties

 1. 26 april 2017 / 13:17

  De lipcreams van NYX zijn echt mijn favoriet! Ze zijn zo fijn en de kleuren zijn zo mooi. 🙂 Ik heb zelf Rome, Cannes, Stockholm en Copenhagen. Seoul is ook een gave kleur zeg! De Suede en Lingerie lijn zijn ook heel fijn en súper mooi trouwens! 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   26 april 2017 / 13:28

   Ik ben ook helemaal weg van de Lingerie! Alleen vragen ze wel heel wat lipverzorging want man wat drogen ze je lippen uit!

 2. 27 april 2017 / 09:50

  Wat een mooie tinten! Ik ben fan van de nyx lipcreams. <3
  Ik vind de donkere kleuren ook wel heel erg pretty.
  Liefs,
  Evelien

  • janadewilde
   Auteur
   27 april 2017 / 18:29

   Ik ben ook grote fan van de donkere kleuren geworden!

 3. 27 april 2017 / 12:34

  Wat gaaf al deze kleurtjes! Ik heb nog nooit een lipstick van NYX gehad maar ze lijken me echt heel erg fijn. De kleurtjes vind ik ook echt prachtig! Tof dat jij zoveel mini’s hebt overigens, dat lijkt mij ook een goed idee! Malou x

  • janadewilde
   Auteur
   27 april 2017 / 18:29

   De mini’s zijn heel handig om nieuwe kleurtjes uit te proberen 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   27 april 2017 / 18:30

   Rome en Copenhagen zijn twee van mijn favorieten!

 4. 27 april 2017 / 16:11

  Wat schattig al die mini’s! Ik vind de kleuren ook echt onwijs mooi!

  • janadewilde
   Auteur
   27 april 2017 / 18:30

   Danku !

  • janadewilde
   Auteur
   29 april 2017 / 00:37

   De mini’s zien er nog schattiger uit dan de full sizes! 🙂

 5. 13 mei 2017 / 10:22

  Mooie swatches! Ik heb nog geen één Soft Matte Lip Cream in mijn bezit hé! Oops. :’D

  • janadewilde
   Auteur
   13 mei 2017 / 12:27

   Dringend verandering in brengen dan! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *