BOOZYSHOP | Mermaid Makeup Brush Set

Boozyshop heeft de laatste tijd heel wat leuke kwastensets op de markt gebracht. Deze Mermaid Makeup Brush Set sprong me direct in het oog. Daarom had ik ook geen andere keuze dan ze toe te voegen aan mijn kwastenverzameling. Zijn jullie benieuwd naar deze mooie kwasten? Lees dan snel verder!

 

In deze kwastenset zitten 5 kwasten met paarse synthetische haren (die extreem zacht zijn). De handvaten zijn duidelijk geïnspireerd door zeemeerminnen, waar ik helemaal fan van ben! Zo zie je de schubben duidelijk terugkomen in het handvat en de paars/groene duochrome geeft het een extra sprookjesachtige toets. De roségouden details maken de kwasten helemaal af.

De vijf kwasten werden geleverd in een witte toilettas, die net zoals de kwasten, afgewerkt is met roségouden details.

 

De kwast die me direct opviel is de Tapered Powder Brush. Deze zou gebruikt worden om af te poederen, maar persoonlijk gebruik ik deze soort kwasten liever om blush aan te brengen. De haren zijn zacht en staan iets verder van elkaar waardoor ze soepel kunnen bewegen. De kwast vormt een lichte punt waardoor je iets preciezer kan werken met deze kwast wanneer gewenst.

 

De volgende kwast in de kwastenset is de Powder Brush. Ook deze kwast zou gebruikt worden om het gezicht af te poederen en daar lijkt deze kwast ook mij geschikt voor. De haren staan iets dichter bij elkaar dan de vorige kwast, maar voelt nog steeds soepel aan. De kwast lijkt mij niet geschikt voor precieze applicatie maar perfect om het gezicht af te poederen of bronzer aan te brengen.

 

De Blush Brush zou gebruikt moeten worden om blush aan te brengen (duh!). Voor mij is deze kwast iets te klein voor blush. Ik zou de kwast eerder gebruiken voor contour omdat de kleine vorm voor iets meer precisie zorgt. Net zoals de vorige kwast staan de haren iets dichter bij elkaar, dit maakt dat de kwast iets preciezer te werk kan gaan, perfect voor een strakke contour!

 

Ook de Angled Contour Brush vond zijn plaats in de kwastenset. Deze kwast is perfect voor contour, het aanbrengen van bronzer of blush! De lichtjes afgesneden bovenkant volgt de kaaklijn perfect waardoor het aanbrengen van make-up vlot gaat. De haren van deze kwast staan iets verder van elkaar waardoor de kwast soepel beweegt.

 

Als laatste hebben we de Blending Brush. Deze kwast is in mijn ogen perfect voor het precies aanbrengen van concealer op onzuiverheden die wat extra dekking kunnen gebruiken. Maar ook om oogschaduw uit te blenden zou deze kwast geschikt zijn. De haren van deze kwast staan nog dichter bij elkaar dan alle vorige waardoor hij heel stevig aanvoelt. Door de lengte van de haren zit er nog een soepele beweging in terwijl hij toch vrij precies te werk gaat.

 

De Mermaid Makeup Brush Set wordt verkocht op Boozyshop (klik!) voor 27,49 euro. Naast de goede kwaliteit van de kwasten (die naar mijn mening alle kwasten van Boozyshop wel hebben) zijn ze ook nog eens super mooi op je make-up tafeltje! Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, wat vinden jullie van deze kwasten?

 

Groetjes,

Jana x

 

Om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen kan je me altijd volgen op mijn Facebookpagina, Instagram, Twitter of Bloglovin’

 

Volg:

18 Reacties

  • janadewilde
   Auteur
   2 mei 2017 / 22:36

   Inderdaad, maar ze zijn ooh zo zacht, zalig om te gebruiken!

 1. 2 mei 2017 / 20:52

  Oooh deze zien er heel leuk uit! 🙂 Budgetproof en goede kwaliteit, ideaal!

  • janadewilde
   Auteur
   2 mei 2017 / 22:35

   Inderdaad! Ze hebben ook andere varianten, unicorn, regenboog, … De moeite waard om eens te gaan kijken!

 2. 3 mei 2017 / 14:45

  Ze zien erg mooi uit! Fijn dat ook de kwaliteit goed is, duur vind ik ze ook helemaal niet.

  • janadewilde
   Auteur
   4 mei 2017 / 13:19

   Prijs/kwaliteit zijn ze inderdaad perfect!

 3. 4 mei 2017 / 08:13

  Wauw, deze zijn zooo mooi! Ga de winkel ook eens bekijken want heb er nog nooit van gehoord eigenlijk 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   4 mei 2017 / 13:18

   Hele leuke webshop voor make-up! Ze zijn zeer klantvriendelijk 🙂

 4. 6 mei 2017 / 15:43

  Wauw, wat een mooie set! Leuke blog heb je trouwens, ik volg je! 🙂

  • janadewilde
   Auteur
   6 mei 2017 / 19:58

   Dankje! Ik neem vlug ook eens een kijkje op die van jou 🙂

 5. Roos vermeer
  6 mei 2017 / 23:08

  Weet jij toevallig waar die aparte achterkant voor is? Heeft dat ook nog een functie?❤ super goed blog overgens

  • janadewilde
   Auteur
   8 mei 2017 / 15:58

   Ik weet niet of deze achterkant een functie heeft. Ik denk eerder dat dit wat met het zeemeerminnenthema te maken heeft. Al moet ik zeggen dat ik de achterkant van deze kwasten heel graag gebruik om producten te mengen op de achterkant van mijn hand (2 foundations bijvoorbeeld). Moest je toch ergens vinden dat deze een functie hebben mag je het mij altijd laten weten! Dankje voor het complimentje ook 🙂

 6. 8 mei 2017 / 16:43

  Ze zien er tof uit! En ik denk ook wel dat het fijne kwasten zijn?

  • janadewilde
   Auteur
   11 mei 2017 / 16:18

   Heb ze nu wat meer gebruikt en ze zijn inderdaad heel fijn om te gebruiken! Zeer zacht en nemen veel pigment op 🙂

 7. 20 mei 2017 / 14:35

  Super leuk! Even een vraagje, met wat voor camera maak jij de foto’s? Ik zoek nog een nieuwe camera maar ik ben een beetje aan het oriënteren :).

  X

  • janadewilde
   Auteur
   23 mei 2017 / 16:58

   Dankje, ik gebruik een Canon EOS 600D 🙂

 8. 20 mei 2017 / 17:57

  Wauw ze zien er erg mooi uit, heel apart!

  • janadewilde
   Auteur
   20 mei 2017 / 18:26

   Ik ben ook fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *